اولین جلسه دبیر خانه ی استان ایلام
28 فروردین 1401
اولین جلسه دبیر خانه ی استان ایلام

اولین جلسه ی دبیرخانه استانی پویش و جشنواره نماز خوب در استان ایلام تشکیل شد مشروح جلسه:

دستور جلسه:

1- صدور ابلاغ اعضاء استانی

2- بررسی و معرفی شیوه نامه جشنواره به اعضاء

3- تنظیم سیاستگذاری استانی جشنواره

4- تقسیم وظایف محوله اعضاء

5-تعیین دبیر علمی و داوران

6-معرفی پرتال جشنواره استانی به اعضاء

مصوبات:

1- مصوب گردید با توجه به تعطیلات نوروز و تأخیر در ابلاغ و راه اندازی زیرساخت جشنواره استانی، ناظر بر ظرفیت های زمانبندی جشنواره، جابجایی در زمانبندی جشنواره در مرحله استانی صورت پذیرد.

شرح تغییرات:

• آخرین مهلت ثبت ­نام: 20 اردیبهشت ماه 1401
  • آخرین مهلت ارسال آثار: 15 خرداد ماه 1401
  • انجام داوری در مرحله استانی و ارسال آثار نفرات برتر استان ها به مرحله کشوری: پایان خردادماه 1401

2- مصوب گردید جهت انگیزه بخشی و بالا بردن مشارکت دانشجویان، برندگان استانی نیز معادل 25% جوایز کشوری جایزه تعلق بگیرد.

3- مصوب گردید همه ­ی مجموعه های فرهنگی دانشگاه و اعضاء دبیرخانه در اطلاع رسانی و تبلیغات چهره به چهره و همچنین استفاده از شیوه­های نو تبلیغی مشارکت داشته باشند.

4- مصوب گردید یک جلسه، دبیر جشنواره استانی با تشکل­ ها، کانون­ ها و هیئت های مذهبی جهت تقسیم وظایف و اطلاع رسانی طرح برگزار نماید.

5- مصوب گردید که دبیر علمی طرح سید مهدی عبداللهی و سرکارخانم امامیان باشند.

6- مصوب گردید که جهت چابکی و تسریع در انجام امورات جشنواره کمیته ایی متشکل از نیروهای اجرایی طرح تشکیل گردد.

7- مصوب گردید چینش داوران در جلسات بعدی کمیته یا دبیرخانه­ ی استانی متناسب با آثار دریافتی تعیین گردند.

*در پایان مسئولیت های اجرایی هر یک از اعضا به آنها محول و زمانبندی اجرا نیز ابلاغ گردید. و ختم جلسه اول اعلام گردید.